Copyright © 2023. All Rights Reserved

ВОДОЛЕЙ: 20 януари - 18 февруари

23 януари 2023
ВОДОЛЕЙ: 20 януари - 18 февруари
♒️ВОДОЛЕЙ: 20 януари - 18 февруари
ОСНОВНО ЕТЕРИЧНО МАСЛО: Мента
В митологията Водолеите са деца на Уран, безграничния космос и също така и на Сатурн (Кронос).
Митологичните герои са Одисей, любимецът на Атина, Ахил, син на Тетида, морска богиня, дъщеря на Уран. Също така и Диомед – тъмната страна на Уран.
Независими и изобретателни, Водолеите са уникални. Няма човек, който да прилича на Водолей и тъй като всеки е толкова невероятно индивидуален, може да е трудно да се опише като група, но ако трябва да бъдат описани с една дума, то тя е независими.
Те са едни от най-интересните персонажи в зодиака. Родените под знака на зодия Водолей винаги успяват да направят впечатление- любезни, с приятно излъчване и богато въображение, те са приятна компания.
Водолеите са добре известни като свободни и независими мислители, които стигат до собствени заключения за нещата, а не разчитат на хорските приказки.
Ако има нещо, което представител на тази зодия би сравнил с необходимостта от въздуха, то това е музиката. За тях животът без музика би бил много труден.
Водолеите имат лош навик да премислят нещата повече, отколкото би трябвало. Една от най-негативните черти и характеристики на този зодиакален знак е анализирането на нещата до такава степен, че заради това могат да изпитват емоционални и физически неразположения.
Винаги остават встрани от егото на авторитетни личности, защото не харесва шоутата, лицемерието, изкуственото поведение.
Водолеят е саркастичен-толкова естествено му се получава, че понякога не осъзнава, че го прави, същевременно може да бъде доста емоционален, но невинаги го показва на другите.
Трябва да знаете, че родените под знака на тази зодия много внимават с кого се сприятеляват и кого допускат в техния свят.
От друга страна е независим и често предпочита да разчита на себе си. Силен, самоуверен, рядко би потърсил чужда помощ, също така бунтар и определено не обича правилата и това някой да му казва какво да прави или как да мисли.
Ако има някой в зодиака, който бързо се учи и попива голям обем от информация, то това са родените под знака на зодия Водолей. Интересите им са разнообразни и винаги са в търсене на нови идеи и нови начини на мислене...
Водолеят е толкова постоянен в своите странности, че хората казват за тях, че са “странни птици” с цялото възхищение, което може да се вложи в този израз.
Девиз: "Аз знам"
Елемент: Въздух
Полярност: Положителна
Управляваща планета: Уран
Зодиакален камък: Аметист, Бисер, Тюркоаз,
Цвете: Орхидея
♒️КЛЮЧОВО ЕТЕРИЧНО МАСЛО
Управлявани от кръвоносната система, родените под знака на Водолей изпитват здравословни проблеми с простудни заболявания, разширени вени, флебити и въобще заболявания на кръвообращението. За да се борят с тези здравословни проблеми, много Водолеи е добре да използват етерично масло от мента. Това масло, заедно с други може да помогне за увеличаване на кръвообращението и намаляване на появата на разширени вени.
♒️Други препоръчителни масла:
Маслата, препоръчани за Водолей са:
ветивер, хвойна, кедрово дърво, розово дърво, сандалово дърво и смирна .
♒️Направи си сам парфюм /Примерна комбинация/!
Използвайки основните етерични масла на Водолея и на дървесни етерични масла, се получава прекрасен парфюм, който отговаря на индивидуалността на Водолея.
10 мл Ролон
Фракционирано кокосово масло
2 капка етерично масло от Мента
2 капки етерично масло Ветивер
2 капка етерично масло от Грейпфрут
2 кпка етерично масло от Нероли
2 капка етерично масло от Кедрово дърво
♒️Метод + Използване
Добавете етеричните масла към ролона.
Напълнете с кокосовото масло, оставете достатъчно място за капачката.
Оставете да престои няколко часа преди употреба.
Разклатете добре преди всяка употреба и нанесете върху китките, задната част на врата и слепоочията, когато желаете...