Copyright © 2023. All Rights Reserved

ШИПКA

14,90 лв.
  • Марка: ELICHRYSOS - CARRIER OILS
  • Кат. номер: 151
+ -
Купи
Моля, изберете:

100% НАТУРАЛНО СТУДЕНО ПРЕСОВАНО БЪЛГАРСКО МАСЛО ОТ ШИПКОВИ СЕМЕНА

 

INCI : Rosa Canina seed oil

 

CAS Number : 84603-93-0

 

Произход : България

 

ОПАКОВКА : ФЛАКОН СТЪКЛО ОТ 30 ML СЪС СТЪКЛЕНА ПИПЕТА

 
ИНФОРМАЦИЯ
ИНФОРМАЦИЯ

100% НАТУРАЛНО СТУДЕНО ПРЕСОВАНО БЪЛГАРСКО МАСЛО ОТ ШИПКОВИ СЕМЕНА, С КОЕТО ЩЕ ПОДМЛАДИТЕ ЛИЦЕТО СИ, ЩЕ ПРЕМАХНЕТЕ БЕЛЕЗИ ОТ АКНЕ И ПИГМЕНТАЦИОННИ ПЕТНА, ЩЕ ОСВЕЖИТЕ СУХАТА КОЖА, ЩЕ ПОДОБРИТЕ ЕЛАСТИЧНОСТТА НА КОЖАТА СИ И ЩЕ ЗАБРАВИТЕ ЗА УМОРЕНО ЛИЦЕ.

 

Студено пресованото масло от шипкови семена е натурален продукт, който благодарение на своите лечебни и регенериращи свойства е идеално средство за поддържане на Вашата кожа и запазване дълги години на нейната младост и жизненост.

 

Безспорен Лидер в козметологията по отношение грижа за кожата - подхранване, хидратиране, подмладяване и защита, шипковото масло намира все по-голямо приложение и световно признание!

 

Студено пресованото масло от шипкови семена е изключително богато на незаменими мастни киселини ( Омега-3, Омега-6, Омега-9), естествена ретиноева киселина (Витамин А), токофероли (Витамин Е), Витамин С, F, антиоксиданти - флавоноиди, бета каротени и др. на които се дължи неговото чудотворно действие.

 

Извлича се от семената на шипката ( Rosa Canina L.) чрез технология на студено пресоване, което позволява да се запазят непокътнати всичките му високоефективни естествени компоненти.

 

Маслото от шипкови семена редуцира бръчките едновременно в ширина и дълбочина, освежава и превъзходно хидратира сухата кожа, притежава стягащ порите ефект, подпомага процеса на синтез на нови колагенови връзки, изсветлява пигметационни петна и предотвратява появата им, успокоява чувствителна и раздразнена кожа, лекува белези от акне и не на последно място - придава блясък на Вашата кожа.

 

В единица обем от това масло се съдържат повече от 90% (Омега 3, Омега 6, Омега 9) жизнено важни незаменими мастни киселини, което гарантира пълна хидратация и подхранване на кожата, засилват естествената защитна функция на епидермиса, подобряват клетъчния метаболизъм и оказват изключително благотворно влияние върху обновителните и оздравителни процеси на кожата.

 

Полезните свойства на това масло ще се отразят добре и на Вашата коса, която ще Ви се отблагодари със здравина, копринена мекота и блясък.

 

Продуктът не е ароматизиран и е със запазен специфичен мирис на плода шипка - 100% чист, натурален и нерафиниран, при извличането на който, не се използват химикали, които да попадат и да се съдържат в него.

 

Съхранение: Препоръчва се студено пресованите масла да се съхраняват на хладно и тъмно място, за да се запази свежестта и да се постигне максимален срок на годност. Ако се съхраняват в хладилник, възстановете до стайна температура преди употреба.