Copyright © 2023. All Rights Reserved

ЗА НЕЯ - Балансирайте женската си енергия.

  • Марка: ELICHRYSOS
  • Кат. номер: EOB2302

Балансирайте женската си енергия.


Синергия от етерични масла със сложен аромат - феерично лек, флорален, балсамов и цитрусов с нотка на пикантна сладост. Разгръща се с времето за да поддържа уникалните нужди на женското тяло и да ви помогне да прегърнете вашата вътрешна богиня.

Релаксира цялата система - ум, сърце и тяло. Използвайте, за да се освободите от стрес и тревоги. Афродизиак и тоник за нервната система, помага да отпуснете ума, да повдигнете и подобрите настроението. Има силно анти-депресивно въздействие, като същевременно балансира хормоналните промени в настроението. Опитайте го при ПМС, както и при симптоми на перименопауза, менопауза или постменопауза.
Благодарение на противовъзпалителните свойства на етеричните масла, тази смес е идеален начин за облекчаване на менструални спазми, подуване на корема или друг женски дискомфорт. Също ви помага да се свържете с вашата лунна енергия за лечебни медитации и енергийна работа.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ:

  • Масажирайте корема или долната част на гърба, за да облекчите менструалните спазми, подуване на корема, запек или друг дискомфорт.
  • Втрийте 1-3 капки в стъпалата на краката за противовъзпалителни и хормонални балансиращи ползи за подпомагане на ПМС, както преди , по време и след менопауза.
  • Добавете капка към шията, зоната на деколтето или китките за естествен парфюм, който засилва женската енергия и насърчава позитивността.
  • Вдишайте от маслата за бързо освобождаване от тревожни мисли или стрес.
  • Използвайте при ритуали за самообслужване като бани, чувствен масаж или медитация.
  • Дифузирайте
  • Вана

Опитайте тази вана с етерично масло: 5 капки лавандула , 6 капки от бленда и 2 чаши английска сол.
Комбинирайте маслата и солите заедно в един съд.

Добавете 1 чаша от солената смес към топла вана и оставете солите да се разтворят. Потопете се в продължение на 20-30 минути, за да възстановите емоционалния баланс.

 

СЪДЪРЖАНИЕ:

Salvia sclarea (Clary sage oil),

Foeniculum vulgare (Fennel oil),

Citrus aurantium bergamia (Bergamot oil),

Citrus aurantium dulcis (Orange oil),

Pelargonium graveolens (Geranium oil),

Boswellia carterii (Frankincence oil),

Cananga odorata (Ylang ylang oil),

Super Cedar (Cedarwood blended oils),

Citrus aurantium (Neroli oil)

 

Опаковка от 10 ml